Specialer indenfor skadedyrsbekæmpelse

Herunder kan du se alle de specialer vi har indenfor skadedyrsbekæmpelse. Vi har årelang erfaring og yder en kæmpe indsats for at DIT skadedyrsproblem forsvinder - hurtigt!

Rotter & mus

Rotter og mus er smittebærer af op til 60 sygdomme, hvoraf den værste er weilssyge, som kan være dødelig. Det er ikke kun gennem direkte kontakt med dyret, at du risikerer at blive smittet. Du kan også blive smittet ved at røre ved noget, som en rotte har strintet urin på. Vi fraråder derfor på det kraftigste, at ignorere problemet eller have fysisk kontakt med ting, der har været i kontakt med rotter.

Sølvfisk & Skægkræ

Sølvfisk og skægkræ kan ved første øjekast godt ligne hinanden. Dog er skægkræet væsentlig større end sølvfisken. Sølvfisken ser du typisk på badeværelset, hvor der er fugtigt og lunt. De kan blive op til 4-5 år og er lyssky og gemmer sig i revner og sprækker. De bliver op til 1 cm lang. Sølvfisk kravler ikke på lodrette flader. Sølvfisk og skægkræ er ikke sundhedsskadelige, men kan angribe tapet, billeder og andet papir og pap. Når der er mange skægkræ og sølvfisk til stede, kan de udgøre et betydeligt problem og være til stor gene.

Væggelus

Har du mistanke om væggelus i hjemmet? Der findes en række symptomer, der kan afsløre, om de såkaldte bed bugs har fundet frem til dit hjem. Madrasser, polstring og vægge kan have små røde eller rødbrune pletter af afføring. Du bemærker måske røde og kløende bid på ben og arme som opstår, mens du sover. Hvis et sted eller rum er udsat for et stort angreb af væggelus, kan der være en meget sødlig lugt.

Kakerlakker

Kakerlakken er et primitivt insekt, hvor langt de fleste arter hører hjemme under varmere himmelstrøg. De kakerlakker som kan være til gene i Danmark, er afhængige af opvarmede lokaler. En hun kan lægge 30-40 æg, og hvis man ikke reagere hurtigt på mistanke om kakerlakker, resultere det i at man kan stå med et stort problem indenfor en kort periode.

Møl

Møl findes i mange forskellige arter, men de mest almindelige man ser i private hjem er melmøl, klædemøl og humlevoksmøl. Fælles er, at de alle lever i ting du har i dit hjem. Madvarer, tøj/stof, møbler, senge etc. Problemet opstår typisk ved at insektet hvirvler op i luften, når der bliver åbnet for skuffer med tekstiler, indpakninger med madvarer eller klædeskabe. Før de får vinger vil de bevæge sig rundt i revner og sprækker som larver.

Brug for akut hjælp? Vi rykker hurtigt ud!

Bare tryk på knappen herunder, så kan du kontakte os enten via telefon eller vores online formular - fuldstændig som du ønsker det.