Skadedyrsbekæmpelse Erhverv

Har du et skadedyrsproblem i din virksomhed, så tøv ikke med at tage fat i Snowa Skadedyrsservice - vi står altid klar til at rykke ud på alle størrelser af opgaver.

Professionel partner

SNOWA er din professionelle partner indenfor skadedyrsbekæmpelse. Vi har mange års erfaring og er eksperter på området. Vi tager vores arbejde meget seriøst, så du ved, at du er i trygge hænder i et samarbejde med os. 

Vi bekæmper alle slags problemer

Vi har mange års erfaring, og der er ikke den opgave, vi ikke har prøvet før. Vi er hos SNOWA Skadedyrsservice også helt fremme, når det kommer til de nyeste metoder at arbejde på indenfor skadedyr. DU kan derfor have fokus på driften i virksomheden med os som partner.

Hvad kan vi hjælpe med?

Snowa Skadedyrsservice hjælper dig af med skadedyr - vi kører i hele Østjylland og er hurtigt ude i Aarhus omegn. Se herunder, hvilke jobs vi udfører:

Sølvfisk og skægkræ

Sølvfisk og skægkræ kan ved første øjekast godt ligne hinanden. Dog er skægkræet væsentlig større end sølvfisken. Sølvfisken ser du typisk på badeværelset, hvor der er fugtigt og lunt. De kan blive op til 4-5 år og er lyssky og gemmer sig i revner og sprækker. De bliver op til 1 cm lang. Sølvfisk kravler ikke på lodrette flader.

Rotter og mus

Rotter og mus er smittebærer af op til 60 sygdomme, hvoraf den værste er weilssyge, som kan være dødelig. Det er ikke kun gennem direkte kontakt med dyret, at du risikerer at blive smittet. Du kan også blive smittet ved at røre ved noget, som en rotte har strintet urin på. Vi fraråder derfor på det kraftigste, at ignorere problemet eller have fysisk kontakt med ting, der har været i kontakt med rotter.

Væggelus

Har du mistanke om væggelus i hjemmet? Der findes en række symptomer, der kan afsløre, om de såkaldte bed bugs har fundet frem til dit hjem. Madrasser, polstring og vægge kan have små røde eller rødbrune pletter af afføring. Du bemærker måske røde og kløende bid på ben og arme som opstår, mens du sover. Hvis et sted eller rum er udsat for et stort angreb af væggelus, kan der være en meget sødlig lugt.

Karkerlakker

Kakerlakken er et primitivt insekt, hvor langt de fleste arter hører hjemme under varmere himmelstrøg. De kakerlakker som kan være til gene i Danmark, er afhængige af opvarmede lokaler. En hun kan lægge 30-40 æg, og hvis man ikke reagere hurtigt på mistanke om kakerlakker, resultere det i at man kan stå med et stort problem indenfor en kort periode.

Møl

Møl findes i mange forskellige arter, men de mest almindelige man ser i private hjem er melmøl, klædemøl og humlevoksmøl. Fælles er, at de alle lever i ting du har i dit hjem. Madvarer, tøj/stof, møbler, senge etc. Problemet opstår typisk ved at insektet hvirvler op i luften, når der bliver åbnet for skuffer med tekstiler, indpakninger med madvarer eller klædeskabe. Før de får vinger vil de bevæge sig rundt i revner og sprækker som larver.

Lopper, edderkopper og fluer

Lopper er typisk noget der formere sig i huse og hjem med dyr, specielt katte og hunde. Lopper kan som regel relativt nemt bekæmpes i samarbejde med kunde. Vi laver sammen en handlingsplan omkring løbende bekæmpelse af lopper i omgivelserne. Men også behandling af værtsdyret fx. kat eller hund. Edderkopper er ikke er skadedyr. Men edderkoppens ekstrementer, kan dog svine rigtigt meget i vinduer, døre, på gardiner, vægge, lofter osv.

Muldvarpe & Mosegrise

Rigtig mange husejere har oplevet, at deres bed og græsplæne er ødelagt af muldvarpeskud eller gange. Måske er rødder til buske, træer og planter blevet gnavet i, og ødelagt eller i værste fald går de ud. Det er hvert år til stor gene, for de uheldige husejere. Det er typisk i foråret man ser den største aktivitet. Da er hannen på jagt efter parringslysne hunner, og derfor spreder de sig over et større område.

Myrer

Den sorte havemyre (Lasius niger) er uhyre almindelig i haver, på veje og gårdspladser, og i huse, både indvendigt og udvendigt. Her i landet er det uden sammenligning den myre, man oftest støder på ved/i huse. Og også den myrer der giver de største gener. Myrer kan være til stor irritation for husejere. De kan ses i alle rum, og ses også i og omkring madvarer i køkkenet. Men også på badeværelser, i stuer, og under belægninger såsom fliser og terrasser.

For dig der har virksomhed i Midtjylland


Få en fornuftig virksomhedsordning
SNOWA er den helt rigtige samarbejdspartner, når det kommer til bekæmpelse af rotter og mus i din virksomhed i Aarhus og omegn. Vi er seriøse, professionelle og gør os umage hver eneste gang!

Overvågning 24/7 af rotter og mus stationer
Som en del af vores virksomhedsordning har du mulighed for konstant overvågning af dine arealer. På den måde har SNOWA mulighed for at opdage uvelkomne rotter og mus med det samme, så vi kan reagerer hurtigt med rottebekæmpelse og bekæmpelse af mus. Vores hurtige indsats kan være med til at mindske skaderne ved et rotteangreb.

Skal vi snakke sammen?

Kontakt os i dag, så sørger vi for, at dit skadedyrsproblem bliver løst. Vi svarer hurtigt på telefonen, og rykker hurtigt ud i Aarhus omegn.

Vores proces

1. Vi klarlægger problemet

Først skal problemet og omfanget af opgaven afdækkes. Dette gør vi sammen over telefonen, hvorefter vi rykker ud.

2. Vi rykker ud

Vi rykker ud til dig og identificere de specifikke problemer og sørger for den rigtige og mest hensigtsmæssige løsning. Vi rykker altid hurtigt ud.

3. Fri for skadedyr med stor tilfredshed

Efter vores arbejde og indsats vil du være fri af skadedyr. Vi gør os altid umage med vores arbejde, og skulle du mod forventning opleve problemer igen, så har vores tilbud altid 10 års garanti.

Dét siger vores kunder

Vi lever af tilfredse kunder, og vi er glade for, når de har lyst til at sige lidt om den oplevelse de har fået hos os.

Akut rotteproblem?

Har du et rotteproblem lokalt i Aarhus omegn, så tag fat i Snowa Skadedyrsservice - vi står altid klar til at rykke ud!

Hvorfor vælge snowa?

Rykker hurtigt ud

Vi rykker altid hurtigt ud, når du har et problem. Det er vores fornemmeste opgave. Tit og ofte samme dag, eller dagen efter alt efter opgave og hvor akut problemet er.

Fagligheden i top

Vi gør utrolig meget for at holde os helt fremme på fagligheden, så vi kan løse dit skadedyrsproblem så effektivt og problemfrit som muligt.

Tryghed

Dit problem er vores problem. Vi lever af vores fantastiske glade kunder! Vi gør alt, hvad vi kan for at løse dit skadedyrsproblem på bedste vis. Det sætter vi en dyd i.

Vi har tid til din opgave - altid!

Når man har et skadedyrsproblem er det vigtigt at kunne få det løst - NU. Derfor står vi selvfølgelig klar til dit opkald, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig af med dit problem. Fang os på knappen herunder, så rykker vi hurtigt ud i Aarhus omegn.