Bekæmpelse af Rotter og mus

Har du et rotte- eller museproblem, så tag fat i Snowa Skadedyrsservice - vi står altid klar til at rykke ud!

Husk, at du skal underrette komunen hvis du har rotter privat.

Slip af med Rotterne

Har du mistanke om rotter i haven eller huset – eller løber musene rundt i skabene?
Så lad Snowa Skadedyrsservice hjælpe.

Vi hjælper med rottebekæmpelse i dit hus og din have – men er også eksperter i at udrydder skadedyr i virksomheder og boligkomplekser. Sammen med Snoop, vores rottehund, løser vi alle former for problemer med mus og rotter. Både indendørs og udendørs. Rottefænger og rottehund vil på første besøg opspore de uønskede rotter og mus med det samme, for omgående at lave en udrydning af rotter og musene, så du ikke længere plages.

Derfor er rottebekæmpelse og bekæmpelse af mus vigtigt

Lidt fakta om rotter og mus.

Rotter og mus er smittebærere af mange forskellige sygdomme, som i værste tilfælde kan være dødelige. Og faktisk skal du ikke engang i kontakt med dyret for at blive smittet. Rør du ved noget, som en rotte eller mus har strintet urin på, så er risikoen for at blive smittet der også. Derfor er det vigtigt, at man tager problemet og rotte bekæmpelse samt bekæmpelse af mus seriøst. De fleste rotter og mus er aktive om natten, hvorfor det kan være grunden til, at et rotteangreb opdages sent. Og lader man problemet stå til, så kan det hurtigt udvikle sig – for ét enkelt rottepar kan resultere i over 850 nye rotter på bare ét år. Vi anbefaler derfor kraftigt, at du får bekæmpet rotter og mus hurtigst muligt, ligesom vi fraråder, at man er i kontakt med de steder og ting, hvor rotterne har været.

Har du problemer med rotter?

Kontakt os i dag, så sørger vi for, at dit problem med mus og rotter bliver løst. Vi svarer hurtigt på telefonen, og rykker hurtigt ud.

Vores proces

1. Vi klarlægger problemet

Først er det vigtigt, at vi får klarlagt problemet og omfanget af rotteangrebet. En professionel bygningsgennemgang og røgprøver af stikledninger og kloakrør iværksættes.

2. Arbejdet udføres – rotter udryddes

Med både rottehund, vildtkamera og de bedste rottefælder på markedet får vi bekæmpet og udryddet rotter og mus i dit private hjem eller erhverv.

3. Hus og virksomhed uden rotter

Vi sørger for, at du får bugt med de uvelkomne rotter og mus, så du står tilbage med et rottefrit hjem eller erhverv og som en godt tilfreds kunde.

Fordel for virksomheder

Få en fornuftig virksomhedsordning
SNOWA er den helt rigtige samarbejdspartner, når det kommer til bekæmpelse af rotter og mus i din virksomhed. Vi er seriøse, professionelle og gør os umage hver eneste gang!

Overvågning 24/7 af rotter og mus stationer
Som en del af vores virksomhedsordning har du mulighed for konstant overvågning af dine arealer. På den måde har SNOWA mulighed for at opdage uvelkomne rotter og mus med det samme, så vi kan reagerer hurtigt med rottebekæmpelse og bekæmpelse af mus. Vores hurtige indsats kan være med til at mindske skaderne ved et rotteangreb.

Dét siger vores kunder

Vi lever af tilfredse kunder, og vi er glade for, når de har lyst til at sige lidt om den oplevelse de har fået hos os.

Hvorfor vælge snowa?

Rykker hurtigt ud

Vi rykker altid hurtigt ud, når du har et problem. Det er vores fornemmeste opgave. Tit og ofte samme dag, eller dagen efter alt efter opgave og hvor akut problemet er.

Fagligheden i top

Vi gør utrolig meget for at holde os helt fremme på fagligheden, så vi kan løse dit skadedyrsproblem så effektivt og problemfrit som muligt.

Tryghed

Dit problem er vores problem. Vi lever af vores fantastiske glade kunder! Vi gør alt, hvad vi kan for at løse dit skadedyrsproblem på bedste vis. Det sætter vi en dyd i.

Vi har tid til din opgave - altid!

Når man har et skadedyrsproblem er det vigtigt at kunne få det løst - NU. Derfor står vi selvfølgelig klar til dit opkald, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig af med dit problem. Fang os på knappen herunder, så rykker vi hurtigt ud.