Bekæmpelse af Fnat

Få hjælp til bekæmpelse af fnat med Snowa Skadedyrsservice. Læs her hvordan du slipper af med fnat i hjemmet - vi står altid klar til at rykke ud!

Sådan bekæmpes fnat i hjemmet

SNOWA hjælper dig med bekæmpelse af fnat i private hjem, skoler, institutioner eller virksomheder i Skanderborg & omegn. Effektiv bekæmpelse af fnat forudsætter stor erfaring og viden på området – og det har SNOWA. Vi er seriøse, professionelle og gør os umage med at bekæmpe fnat hurtigt og effektivt.
Så ring hellere i dag end i morgen.

Få hjemmet desinficeret for FNAT

Fnat er en hudsygdom, som skyldes en fnatmide der graver gange i huden og lægger æg.

Fnat SKAL behandles af en læge, som vil medicinere dig, men vi kan hjælpe med at desinficere dit hjem, efter du har gjort rent og vasket dit sengetøj mm.

Behandlingen skal foregå samtidig med du selv bliver behandlet, samt der vaskes tøj og rengøres i dit hjem.

Hvad er fnat?

Fnat er en hudsygdom, som skyldes en fnatmide der graver gange i huden og lægger æg.

Fnat vil typisk gøre du for en generende stærk kløe, typisk om natten, kløen er stærkest der hvor den er under huden men vil sprede sig til hele kroppen.

De fleste får kløende små hævelser af og til blærer, og efterhånden kradsemærker fordi de har kløet sig.

Bekæmpelse af Fnat i private hjem, efterskoler, institutioner eller din virksomhed

Hvis du opdager fnat i din bolig, er det vigtigt du sætter hurtigt ind. De formerer sig hurtigt og kan som sagt være en stor plage for “værten”. Fnatmiderne kan være vanskelige at komme af med. Du skal have medicin af din læge og samtidig kontakte eksempelvis SNOWA som kan desinficere boligen. Vil I høre mere om denne behandling, så kontakt os endelig. Du kan altid fange os på telefonen i normale arbejdstider, men vi er også tilgængelig uden for åbningstid.

Har du problem med fnat?

Kontakt os i dag, så sørger vi for, at dit skadedyrsproblem bliver løst. Vi svarer hurtigt på telefonen, og rykker hurtigt ud.

Bekæmpelse af fnat

1. Før vores besøg

Du kontakter din læge for medicin. Samtidig med den behandling vaskes alt tøj, sengetøj etc. Og SNOWA sætter ind med desinficering.

2. Vores besøg

Vi vil typisk lave en desinficering i dit hjem, dette gøres med en tågesprøjtning som rammer alle flader og kroge samt dine elektroniske apparater, såsom din PC, fjernbetjening til TV etc. Desuden vil vi også udføre den samme desinficering i din bil, hvor der også er berøringsflader, som kan være inficeret med fnat.

3. Generelt

Undgå tæt hudkontakt med personer, der er smittede. Vask tøj, sengetøj og håndklæder ved 60 grader. Tøj, der ikke kan tåle vask ved 60 grader, bør henstå urørt (fx i en lukket plasticpose) i 3 døgn ved min. 25 grader og lav luftfugtighed, eller i en uge ved lavere temperaturer eller høj luftfugtighed.

Vi har tid til din opgave - altid!

Når man har et skadedyrsproblem er det vigtigt at kunne få det løst - NU. Derfor står vi selvfølgelig klar til dit opkald, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig af med dit problem. Fang os på knappen herunder.

Dét siger vores kunder

Vi lever af tilfredse kunder, og vi er glade for, når de har lyst til at sige lidt om den oplevelse de har fået hos os.