Bekæmpelse af borebiller

Få hjælp til borebillebekæmpelse med Snowa Skadedyrsservice. Læs her hvordan du slipper af med borebiller - vi står altid klar til at rykke ud!

Sådan slipper du af med borebiller

SNOWA hjælper dig med bekæmpelse af borebiller i private hjem eller virksomheder. Alle former for udfordringer og problemer med de almindelige borebiller bekæmper vi hos Snowa Skadedyrsservice. Effektiv bekæmpelse af borebiller forudsætter stor erfaring og viden på området – og det har SNOWA. Vi er seriøse, professionelle og gør os umage med at bekæmpe borebiller på din ejendom.

vigtigt at prioritere bekæmpelse af borebiller

Man kan finde spor efter borebiller i de fleste ældre huse, men også også udendørs i døde træer, stolper, plankeværk og andet udendørs træværk. Du kan se tegn på borebiller ved at kigge efter små runde flyvehuller, som borebillerne gnaver i træværket.

Borebiller lever og kravler oftest på det træ, de er klækket fra. Faktisk ligger de i en puppehule lige under overfladen på det pågældende træværk i et par uger, før de klækker til voksne borebiller. De har kun få ugers levetid, en på meget kort tid kan de gøre stor skade. De kan også flyve, hvorfor de sagtens kan ende i dine vindueskarme, når de bliver tiltrukket af lyset fra vinduerne.

Pris for bekæmpelse af borebiller

Før vi kan gå i gang med at bekæmpelse af borebillerne handler det om, at vi får klarlagt omfanget af problemet. Vi vil ved et personligt fremmøde undersøge sagen og komme med et tilbud, der passer til dit problem med borebiller. Du får også 10-års garanti med i vores tilbud – uanset størrelse på dit problem med borebiller.

Bekæmpelse af Borebiller

1. Klarlægning af problem med borebiller og omfang

Først skal problemet og omfanget af et angreb med borebiller klarlægges. Det gøres professionelt på et personligt fremmøde af vores skadedyrsbekæmper.

2. Borebille bekæmpelse starter

Vores mange års erfaring og store viden gør os i stand til at udrydde borebiller på en sikker og effektiv måde.

3. Fri for borebiller med stor tilfredshed

Efter vores arbejde og indsats mod borebillerne vil dit træværk være fri af borebiller. Vi gør os altid umage med vores bekæmpelse af borebiller, men skulle du opleve problemer igen, så har vores tilbud altid 10 års garanti.

Har du problem med borebiller?

Kontakt os i dag, så sørger vi for, at dit skadedyrsproblem bliver løst. Vi svarer hurtigt på telefonen, og rykker hurtigt ud.

Dét siger vores kunder

Vi lever af tilfredse kunder, og vi er glade for, når de har lyst til at sige lidt om den oplevelse de har fået hos os.

Vi har tid til din opgave - altid!

Når man har et skadedyrsproblem er det vigtigt at kunne få det løst - NU. Derfor står vi selvfølgelig klar til dit opkald, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig af med dit problem. Fang os på knappen herunder.